Jdi na obsah Jdi na menu
 


nová éra, Silmarion

 Ano, většina z vás už si mohla všimnout té jedné, malé, bezvíznamné změny. Celý obsah webu byl zrušen a to z jednoho prostého důvodu - tuhle stránku jsem založila jako "malá" asi tak ve svých 12 letech. A ten obsah...no řekněme, že to stálo za houby.

Neříkám že teď to bude lepší než předtím, ale udělám z tohohle webu přinejmenším svůj "deníček," kde budu moc vypsat vše, co mám na srdíčku.

 

Už to jsou tři roky.

Co jsem propadla RPG. Ten čas letí jako splašený a já si ani nestíhám uvědomovat dění. Zítra mi bude 15 let, příští rok vypadnu ze základky a pokusím se dostat na nějakou školu, zatraceně...Jen kdybych měla dobré známky.

Za ty tři roky jsem se naučila jakési základy pro hraní RPG, ale neutroufám si říct, že jsem v hraní profesionál, spíše si myslím, že na RPG talent moc nemám. Jediný důvod, proč RPG hraju je ten, že mě to baví.

Vlastně mám v plánu tu udělat menší reklamu jednomu vlčímu webu, ehm ehm. Ano, první článek po těch třech letech co sem napíšu, bude vlastně reklama. Jak smutné...

Silmarion.net

Ano, tenhle název se celou dobu snažím vyžvejknout. Jedná se o vlčí RPG. Sice je pravda, že vlci už jsou v tomhle tématu trochu otřepané téma, ale mám pocit, že tohle je nástupce Okarimu, což byla první vlčí PRG hra a navíc, tenhle web má nějakou tu úroveň. Takže hurá do toho, zaregistruju si vlka Takkiho a budu Silmarioňákovat!

Pak jsem si ale všimla, že to nebude tak lehké...

 Né moc příjemné překvapení pro mou línou maličkost nastalo, když jsem si pročetla celou registraci, a prolezla pár již odeslaných. ,,Do hry se dostat opravdu není snadné!" Bylo napsáno jako poslední věta u registrace, a u toho ještě nějaká ta procenta registrací, které se schválí. V ten okamžik jsem začala silně pochybovat o tom, že se do hry vůbec dostanu. A měla jsem trochu strach ukázat, co umím. Nakonec jsem se ale přeci jen přemluvila a řekla si, že to můžu brát jako výzvu. A přinejhorším prostě moje registrace nebude chválená.

 Odeslala jsem svůj výtvor a pár dní čekala na ortel, který mě příjemně překvapil. Registraci okomentoval Správce Silmarionu se slovy, že můj styl psaní se jí líbí. Po pár drobných úpravách jest registrace schválena...

Měla jsem z toho radost. Nejen za schválení, ale taky za to, co řekla správkyně k mé registraci už jen proto, že když jsem si prolezla pár jejích herních příspěvků, poznala jsem, že umí sakra dobře hrát...a pochvala od takového člověka vždy potěší. 

A tak teď vesele klikám na tlačítko obnovit a čekám, až se mi v profilu zjeví obrázek mého vlka. Pak budu moct konečně hrát. To bude další výzva...

 

____________________________________________________

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář